• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Organiziran odlazak autobusom u Friedrichshafen preko HRS-a

Autor 9A5YY, 08. Svibanj 2006, 16:13:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5YY

Može li mi netko iz HRS-a odgovoriti da li će se ići organizirano preko HRS-a u Friedrichshafen kao prošle i pretprošle godine?

http://www.hamradio-friedrichshafen.de/html/de/

73 de Neven, 9A5YY

9A6AA

Bok Nevene,
vjerojatno se čeka da se stvori kritična masa koja je preduvjet organiziranju te akcije.
Kako stvari stoje - nema dovoljno zainteresiranih.

Ja svakako idem.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Jedna od elegantnih mogućnosti odlaska do Friedrichshafena (i nazad) je zrakoplovom:
Povratna karta (s presjedanjem u Frankfurtu) stoji 471 Euro.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3TN

Možda bi trebali napraviti anketu kao i prošle godine. Zainteresiranih sigurno ima (samo je upitan broj), a i malo reklame ne bi škodilo.

73 Boris
9a3tn

9A6R

Samo neka voze po danu a ne ono mučenje dvije noći.Trebalo mi je 7 dana dok sam došao k sebi.Katastrofa!
73 Borise i sretan ti put
9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6NNS

9A6NNS

Pitali su me prijatelji da li ću se predbilježiti za autobus ili avion.

Da se izbjegnu nejasnoće, molim da me se predbilježi za autobus.

Bio sam izuzetno zadovoljan prošlogodišnjom organizacijom puta, izvrsnim društvom, štimungom i večernjim roštiljom ispred šatora. Ovom prigodom zahvaljujem svima koji su uložili svoj trud u prošlogodišnju organizaciju i izvedbu puta.

Pozdrav svim prijateljima dobre volje,

Dubravko, 9A6NNS

9A6AA

Ljilja iz HRS-a kaže da se još nitko nije prijavio za odlazak u Friedrichshafen autobusom. Kako se predbilježbe primaju do 1. lipnja (a to je tu), zamolila je da ovo objavim te da potsjetim će se autobus otkazati čak i u slučaju malog broja zainteresiranih.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."