• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

CQYU Radioamater na webu

Autor YU1QT, 20. Ožujak 2006, 01:13:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6KGT

Dr OM Andro i ja se preporucam za tvoje objavljene clanke. Dakle, ako ti nije tesko, posalji mi na e-mail. Unaprjed zahvaljujem.

73 de Toni / 9a6kgt

p.s.

bas je glupo da se nadju pacijenti kao AB9H koji okrenu sve na politiku
CW iliti A1A nije za mlakonje!!!!
A1A iliti CW nije za mlakonje!!!!
UPSsss, to sam već rekao...., al' nema veze, bez antene,hehehee
p.s.
spoznao već od SINCE iliti od DAVNE 1987, a rođen tek 1974

9A2KL

Eto i po ovim C/P postovima se vidida mene interesira radio amaterizam, veze i diplome. Samo neko sa bolesnim umom bi mogao ove moje postove protumaciti kao i autor gore napisanog....Vidim da inteligencijas nekima bas nije jaca strana.  Odoh se ja spremati za WPX. Mozda mi se javi i X5/AB9H?  Uzivaj ti prijatelju tamo daleko preko bare
73's de Leon 9A9L

9A7SVB

Zaista me zanima, koliko provokativnih postova netko mora napisati a da bi ga se maknulo s foruma.

Nazovite me netolerantnim, prepotentnim ili kako već želite, ali mišljenja sam da nam postovi poput ovih napisanih od strane AB9H, nisu potrebni.

Ako mu smetaju postovi članova na našem forumu, a koji nisu ilegalci već priznati i drago viđeni prijatelji, neka se makne, i pokuša negdje gdje će ga netko voljeti. :lol:

Predlažem da mu se uputi opomena pred isključenje. Pa ipak ovo nije zagrebačka 6-ica da se može raditi što god se želi. Ali i to je već sasvim druga priča. :!:

Bobo, 9a7svb

Murphy je bio optimist!

9A7YY

Ako možemo bez (Marjana) S56A možemo i bez AB9H (Muje).
Izgleda da im je sudbina da ih se izbacuje sa foruma, pa zašto onda čekati i ne islušiti im želju.

9A3QN

Citat: YU1QTZainteresovani mogu procitati ovogodisnje brojeve(uz ostala godista takodje) casopisa CQYU Radioamater, ukljucujuci i najnoviji, tek odstampani.
Je li to nasljednik onog nekadašnjeg "Radio amatera"? Svaka čast što ste to stavili na Web, ako je to ono što je nekad bio "Radio amater", iz tog časopisa sam svojevremeno učio radio-amaterizam i moram priznati da je uvijek (gledano iz konstruktorske perspektive) u svakom broju bilo ponešto korisno.

73
Kristijan
9A3QN/M0NKC