Hrvatski Radioamaterski Savez

HRS => Web HRS-a => Autor teme: 9A8MM - 10. Prosinac 2017, 11:14:50

Naslov: Prva prijava na HRS web nakon prelaska na novi sustav
Autor: 9A8MM - 10. Prosinac 2017, 11:14:50
Pozdrav svima.

S obzirom da još uvijek stižu pitanja o nemogućnosti prijave na hamradio.hr, ponavljam obavijest objavljenu na webu i ovdje:

S obzirom na česte i opetovane upite o prijavi na nove HRSove web stranice, prenosimo upute koje smo napisali i prilikom postavljanja novih stranica.

Pri prvom logiranju na novi web, potrebno se logirati preko foruma. Trenutno nema načina za automatsku sinkronizaciju korisničkih profila između foruma i novog sustava (zbog različitih autorizacija na ova dva mjesta).

Ukoliko se i dalje ne možete logirati, možete koristiti opciju “Zaboravili ste lozinku?” koja se nalazi na svakom prozoru za prijavu, a čiji je izravni link http://www.hamradio.hr/forum/index.php?action=reminder (http://www.hamradio.hr/forum/index.php?action=reminder).

Ukoliko vam ni to ne daje željene rezultate, javite se webmasteru na email webmaster@hamradio.hr ili preko kontakt forme.

Napominjem da se prijava koristi samo za predavanje malih oglasa i sudjelovanje u raspravama na forumu. Pregled svog sadržaja omogućen je svima.

Marko, 9A8MM