• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Pozdrav ,Predsjedniče,demokracija još ni propala.
Poštovani gospodine Mirko,ravnopravnost,sudjelovanja na forumu,temi koju si ti otvorio,je tek onda ako i ja mogu sudjelovati,a ne kada se tebi ćefne ti zatvoriš temu,
Sloboda, poštovani Mirko,ne smiješ ti vršiti pritisak na mene ,vrjeđajući me, ja sam najmanje kriv, što ti nemožeš, nisi u stanju ,shvatiti moje pisanje,ponašaš se kao veletrgovac žitaricama,hoću kupit neću kupit,hoću kupit neću platit.
Ljepi pozdrav za sve Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2D

Dopredsjedniče, drago mi je da je demokracija pobjedila i da niste dozvolili da se ovako živahna stranica ugasi.

73 de 9a2d

9A8DU

Pozdrav,Vlado da se i ti odvažiš napisati neku rječ već sam pomislio da si za neko djelo,nepravomoćno osuđen,dasi promjenio mjesto prebivanja ,zavaravajući trag,blago kriminalcima,sve im ide na ruku,
odeš u inostranstvo,a oni tamo govore tvoj jezik,mentalitet i navike skoro iste,skrivati se možeš doživotno,još ako imaš neku susjedu s tim bolje,gledam ove moje  iz firme "ŽITO PROMET",ne oru ,ne siju a žetva uvijek dobra,moraš paziti da te ne uhite.
Nego Vlado moga bi ti, Predsjedniku bit sekretar.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2D

Nikuda ja ne begam, moj Drago. Znaš da je Balkan mali, a ruka pravde dugačka. Kad tad takvi naiđu.
A ovo za tajničko mjesto, uz takvo buduće vođstvo meni može biti samo na čast.

73 de 9a2d

9A8DU

Vlado znam ,tebi bi bila posebna čast i zadovoljstvo, predsjednički biti tajnik,
još kada je budućnost u pitanju,nego nejavlja se Koki,opet je zabrinutost u mom okruženju,ajde prisidniče javi se.
73 Drago 9A8DU (Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Život damo, Trst ne damo! Ni zrna žita neprijatelju! Pretvorimo Vis u drugi Kronštat!
Pa zar ste mislili da ću Vas ostaviti na cjedilu? S kime započmeš, s njim i završiš (ne svršiš).
Ne more se ova saga tako lako svršit. Dokle god ima ulja u boci, i pavera u ulju.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4GL

Samo ste falili naslov, trebalo bi se ovo zvati "Špirit i demagogija" ;D ;D ;D

Koki, ti si me u jednom nesuvislom napadaju povezivao sa Wikipedijom, pa da ti se odužim:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Demagogija

Spominju tamo i logiku i slamu, sve šta ti voliš  :P

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A8DU

Moj prisidniče,gledan ti ja juče Goli otok,tuga,bida i jad,sve zapušćato moj prisidniče,nego reci dali  ga je netko aktivira,moga bi ti ako već nisi,a možda bi moga Mirko,a Slavko bi moga svršit na Golom otoku,zaslužija je on to,da Goli otok aktivira,
dok je Slavonije i seljaka,bit će i žita.lipi pozdrav Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A7WA

Baš gledamo ovih dana koja je sloboda bila u Osijeku onih ratnih
  dana, ispričao nam jedan stari gospodin od oko devedesatak godina.
              Tko se javlja, onaj koga lažno zovu predsjednikom i onaj koji
  glumi starog radioamatera a piše i podržava 8DU, Zašto ? e to je već
  neko drugo pitanje, odgovori će polako doći, bez brige.

99       de        9A7WA

9A2JG

Je moj Tihomire, niste odavno spominjali slamu ; po tome znam da su predizborne aktivnosti u tijeku. Uvijek isti izričaji iz istih izvora.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Citat: 9A7WA  u 11. Veljača 2009, 21:15:47

Baš gledamo ovih dana koja je sloboda bila u Osijeku onih ratnih
  dana, ispričao nam jedan stari gospodin od oko devedesatak godina.
              Tko se javlja, onaj koga lažno zovu predsjednikom i onaj koji
  glumi starog radioamatera a piše i podržava 8DU, Zašto ? e to je već
  neko drugo pitanje, odgovori će polako doći, bez brige.

99       de        9A7WA
Mirko,pozdrav,nerazumijem ,kada sam ja rekao da sam ja stari radio amater?tko je to lažni predsjednik? pojasni malo,kakove ja imam veze sa devedeset godišnjakom,Osijek je slobodan grad,u vrijeme rata je bilo kako je bilo,ako neznaš onda pogledaj neki dokumentarni film o ratu, o ratnim događanjima u Osijeku,ako nemaš, osobno ću ti poslati.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 12. Veljača 2009, 06:13:23Je moj Tihomire, niste odavno spominjali slamu ; po tome znam da su predizborne aktivnosti u tijeku.

Koki, predlažem ti da pišeš urednicima wikipedije da maknu slamu dok ne prođu predizborne aktivnosti u HRSu.

Ovako bi išla kokika:
Premisa 1 "Ako odavno ne spominju slamu tada su predizborne aktivnosti u tijeku"
Premisa 2 "Nisu odavno spominjali slamu"
Zaključak "Predizborne aktivnosti su u tijeku"

Koki, koja je to logička forma ? Koja premisa nije točna ? Možda obe ? Veli tamo da demagozi koriste lažne dileme i polu istine ::)

Citat: 9A2JG  u 12. Veljača 2009, 06:13:23Uvijek isti izričaji iz istih izvora.

Ja prvi puta spominjem slamu (ups, sada drugi puta), a koliko ja pratim ovaj forum prvi puta je netko referencirao slamu (ups, treći put spominjem slamu) na Wikipediji. Stoga ta tvoja tvrdnja spada u osnovu demagogije "obmanjivanje lažnim izjavama".

73 de Tihomir, 9a4gl

P.S. Ako tako nastaviš, svaki puta kada vidim slamu ću se poćeti valjati od smijeha ;D ;D ;D
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A8DU

Pozdrav,dragi Mirko,svekoliki RA puk u Hrvata bit će ti zahvalan, za ovu tvoju umotvorinu,na tvoju žalost kao i obično ,nemaš argumenata,ti bi bio i policajac,sudac istražitelj,a pomogućnosti ti bi Mirko izrekao i presudu,zatim bi bio pravosudni policajac,tvojim željama nikada kraja.
Ka prvo dragi Mirko nikada u životu nisam prevario nikoga, a da negovorimo o slabo vidnim osobama,kao drugo poklanjao sam a i dalje ću u skladu sa mojim mogućnostima,
RA opremu, slabovidnim osobama,klubovima,tebi radi informacije,radio klubu sljepih osoba ,poklonio sam radio uređaj,ispravljač,antenu,za isto u znak zahvale gospodin Savo Golić mi u ime kluba, a u znak zahvalnosti, posla ZAHVALNICU,nadalje Mirko,gfospodinu Janku Popovskom, poklonio sam antenu tri bandericu,dragi Mirko
dječjem selu Ladimirevci,moja obitelj je poklonila KONJA,da dragi Mirko ,dobro si pročitao,KONJA,isti im služi za KRIO terapiju,za isto imam zahvalnicu...
Sa velikom isprikom svekolikom RA puku, koji će ovo čitati,nije mi namjera hvaliti se,ama nije ovaj forum za ovakva pisanja,ali jednostavno sam osjetio,ljudsku potrebu, ovo napisati,uvjeren sam, Mirko da ćeš, kada ovo pročitaš,kada se otrijezniš,ili neznam što je upitanju,sam sebi se ispričati,meni netrebaš.
ostaj zdravo i živo,kako reče moj predsjednik Koki.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3QN

U što se samo ovaj forum pretvorio, pa to je strava živa... (pretvorio... možda je oduvijek bio takav?) Sad još samo čekam da netko zacvili kako ima sve manje i manje podmlatka i kako broj članova HRSa konstantno pada. Ako netko slučajno na ovom forumu nađe neku temu koja ima veze s radioamaterizmom, bi li bio toliko ljubazan da mi skrene pažnju na to kako ne bih morao više trošiti svoje dragocjeno vrijeme na jeftina prepucavanja.

73
Kristijan
9A3QN

9A7WA

Poštovani prijatelji radioamateri pošteni i prepošteni kakav je
  9A8DU, a u duši samo lažov i švercer, ja znam da je Vama teško trpjeti
  ovo, ali istina se mora znati i neka se znade, a za humanitarce ima vre-
  mena, netko tko prebaci godišnje na desetke radio postaja nije nikakav
  humanitarac već obični  L A Ž O V   I    ŠVERCER  amaterskih radio postaja
  i opreme.Probajte me uvjerit u suprotno.

73           de             9A7WA